Αίτηση Προσφοράς

Στη προσπάθεια μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας νέες υπηρεσίες, επανασχεδιάσαμε την φόρμα αίτησης προσφοράς κουφωμάτων αλουμινίου και πλέον υπάρχουν περισσότερες επιλογές και συνδυασμοί αυτών.
Η λογική είναι απλή, καταχωρείτε τις κατασκευές σας στην φόρμα και εμείς αφού την επεξεργαστούμε σας δίνουμε σχετική προσφορά.

Στο σχετικό βίντεο θα δείτε ένα παράδειγμα χρήσης της φόρμας αίτησης προσφοράς.

Προετοιμασία

Πριν προσπαθήσετε να συμπληρώσετε την φόρμα θα πρέπει να γνωρίζεται και να έχετε γράψει σε ένα χαρτί μερικές βασικές πληροφορίες σχετικά με τις κατασκευές κουφωμάτων που σας ενδιαφέρουν.

  1. Να έχετε καταγράψει το πλήθος των κουφωμάτων.
  2. Να έχετε καταγράψει το τύπο του κουφώματος για κάθε άνοιγμα. Π.χ. Ανοιγόμενο δίφυλλο τζάμι με σήτα και τετράφυλλο παντζούρι ή συρόμενο μονόφυλλο τζάμι και μονόφυλλο παντζούρι ή επάλληλο δίφυλλο με ρολό κ.τ.λ. Δείτε πληροφορίες σχετικά με τους τύπους των κατασκευών στο blog τα πάντα για κουφώματα. Βασικές κατηγορίες κουφωμάτων. Ρολά ή παντζούρια. Μηχανισμοί κίνησης ρολών. Τύποι σήτας.
  3. Να έχετε σκεφτεί για το χρώμα των κουφωμάτων, το τύπο των τζαμιών και των τύπο των αλουμινίων.
  4. Να έχετε μετρήσει τις διαστάσεις του ανοίγματος της τοιχοποιίας όπου θα τοποθετηθεί το κάθε κούφωμα. Η ακρίβεια της μέτρησης είναι σε εκατοστά (πόντους), οπότε αν το πραγματικό πλάτος είναι 1,254m και εσείς γράψετε 1,25m είστε απόλυτα σωστοί. Αλλά ακόμα και αν αυτή την ακρίβεια δεν μπορείτε να την προσδιορίσετε κανένα πρόβλημα, αφού μπορείτε να δώσετε την τιμή 1,2m ή 1,3m. Σ' αυτή την περίπτωση πιθανότατα θα υπάρχει μια μικρή διαφοροποίησης της τελικής τιμής, αφού οι τιμές μας αλλάζουν ανά 10 εκατοστά.