Εξοικονομώ 2021

Το πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» είναι μια πρωτοποριακή δράση χρηματοδότησης κατοικιών με σκοπό την ενεργειακή αναβάθμιση τους. Η εταιρεία μας έχοντας βαθιά γνώση τόσο από το πρώτο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον», όσο και από το δεύτερο «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον 2Α» & «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον 2Β» καθώς και από το «Εξοικονομώ - Αυτονομώ 2020», αναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, με νέα υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Επίσης, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την υπηρεσία του σύμβουλου έργου για το πρόγραμμα και ασχολείται με όλη την γραφειοκρατία που απαιτείται.

Συνεργάζεται με μηχανικούς ενεργειακούς επιθεωρητές και μπορεί να σας προτείνει επαγγελματίες που σχετίζονται με τις εργασίες του προγράμματος.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την δυνατότητα ένταξης ας στο πρόγραμμα, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας, με το όνομα σας το email σας, το τηλέφωνο σας και γράφοντας στο χώρο μηνύματος την λέξη Εξοικονομώ, καθώς και τις ώρες που θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να λάβετε από εμάς τηλεφωνική κλήση.

Γενικές πληροφορίες για το «Εξοικονομώ 2021»

  • Επιχορηγούνται μόνο κύριες κατοικίες που υφίστανται νόμιμα και ανήκουν σ’ ενεργειακή κατηγορία μικρότερη ίση της Γ με βάση ενεργειακό πιστοποιητικό που έχει εκδοθεί μετά τη 26/11/2017.
  • Μέγιστο επιχορηγούμενο κόστος παρεμβάσεων 28000,00€.
  • Μέγιστο επιχορηγούμενο κόστος παρεμβάσεων βάση τετραγωνικών του Ε9 όπως αυτό προκύπτει από την σχέση 200,00€/m2 × εμβαδόν m2.
  • Μέγιστο επιχορηγούμενο κόστος παρεμβάσεων δεν μπορεί να ξεπερνά γινόμενο του 1,0€/kWh με το σύνολο εκτιμώμενης ετήσιας εξοικονόμησης πρωτογενούς ενέργειας (kWh), όπως προκύπτει από το Α' ΠΕΑ.

Όλες οι πληροφορίες στον οδηγό του προγράμματος.

Για προσφορές πορτών και παραθύρων που αφορούν το πρόγραμμα συμπληρώστε την αίτηση προσφοράς ή επικοινωνήστε μαζί μας.