Εξοικονόμηση κατ' Οίκον 2

Το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον 2» είναι μια πρωτοποριακή δράση χρηματοδότησης κατοικιών με σκοπό την ενεργειακή αναβάθμιση τους. Η εταιρεία μας έχοντας βαθιά γνώση τόσο από το πρώτο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον», όσο και από το δεύτερο «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον 2», αναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, με νέα υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Επίσης, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την υπηρεσία του σύμβουλου έργου για το πρόγραμμα και ασχολείται με όλη την γραφειοκρατία που απαιτείται.

Συνεργάζεται με μηχανικούς ενεργειακούς επιθεωρητές και μπορεί να σας προτείνει επαγγελματίες που σχετίζονται με τις εργασίες του προγράμματος.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την δυνατότητα ένταξης ας στο πρόγραμμα επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας, με το όνομα σας το email σας, το τηλέφωνο σας και γράφοντας στο χώρο μηνύματος της λέξη ΕΚΟ2 καθώς τις ώρες που θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να λάβετε από εμάς τηλεφωνική κλήση.

Γενικές πληροφορίες για το «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον 2»

  • Επιχορηγούνται μόνο κύριες κατοικίες που υφίστανται νόμιμα και ανήκουν σ’ ενεργειακή κατηγορία μικρότερη ίση της Δ με βάση ενεργειακό πιστοποιητικό που έχει εκδοθεί μετά τη 26/11/2017.
  • Μέγιστο επιχορηγούμενο κόστος παρεμβάσεων 25000,00€.
  • Μέγιστο επιχορηγούμενο κόστος παρεμβάσεων ανά τετραγωνικό μέτρο κατοικίας 250,00€.
  • Δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα έχουν όσοι έχουν ετήσιο εισόδημα Ατομικό < 40000,00€ ή Οικογενειακό < 50000,00€.

Όλες οι πληροφορίες στον οδηγό του προγράμματος.